Sanitair

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief bubbelbad. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn.

Schermafbeelding 2014-07-05 om 15.27.55 logoplieger
sanitair3

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten. Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer of toilet. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warm water.
Kortom: de complete badkamer. Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing c.q nieuwbouw verzorgen.

Wij zijn aangesloten bij de andere specialisten van Het Bouwblok.